Vés al contingut

Els èxits d’una organització són el resultat de l’esforç combinat de cada persona

15/06/2018

Aquesta és una d’aquelles afirmacions que sentim en formacions o jornades, però és una bonica realitat veient tot el què hem fet en aquest primer semestre. Per aquest motiu, volem recordar 3 persones que han format part del nostre equip i que, per diferents motius, no poden seguir amb nosaltres però que han deixat una important petjada en el nostre quefer quotidià. Són en Xavi, la Txell i l’Andrea.

Nosaltres hem après amb les seves idees, la seva capacitat de resoldre els reptes que els plantejàvem, la seva preocupació per tenir cura de les persones i la seva il·lusió pel projecte.

xavi-txell-andrea-e1529049364888.png

  Xavi                                                Txell                                            Andrea

 

En Xavi recorre nous camins recordant que “Punt de Referència és el lloc on descobreixes el veritable sentit de l’alteritat. S’estableixen relacions des de l’afecte, la llibertat i el reconeixement de l’altre, les quals et fan crèixer de forma professional i, sobretot, de manera personal“.

La Txell Pedro ens explica que: “Veure l’equip de Punt m’omple d’esperança, ja que sempre es posa damunt la taula què i com es pot millorar, l’equip de Punt no perd el nord pels elogis externs, sinó que sempre hi ha les ganes de continuar construint i millorant, i això diu molt de les persones que ofereixen els seus serveis. Perquè les persones necessitem persones i Punt de Referència és una porta que ofereix cobrir aquesta necessitat amb les persones que més pateixen la injustícia. M’agradaria acabar agraint, agraint de tot cor a cada una de les persones que formen Punt de Referència, gràcies per ajudar-me a créixer.”

I amb aquestes paraules, l’Andrea Mourelo comparteix la seva experiència: “Aquests 4 mesos han estat molt intensos en aprenentatges: m’ha encantat participar en la millora del CRM, veure la importància de tota la gestió de la base social per a l’anàlisi de l’impacte de Punt de Referència i descobrir el funcionament d’una entitat social. A més, ha sigut molt emocionant per a mi treballar amb un equip tan apassionat i dedicat al que fa i, sobretot, poder aprendre’n sobre la realitat dels joves tutelats i extutelats. Moltíssimes gràcies per l’oportunitat, mai us oblidaré!

No comments yet

Deixa un comentari