Vés al contingut

Els vincles més estrets poden tenir l’inici a Referents

13/06/2018

El dia que vam recollir el Premi Solidaritat ens van acompanyar persones que feia anys que no vèiem: antics mentors i mentores, joves que van participar en algun projecte i persones que havien col·laborat, en un moment o altre, amb Punt de Referència. Ens va agradar molt poder compartir una ocasió com aquella i vam aprofitar per parlar amb la Cristina (Referent) i en Bilal (el jove a qui va conèixer al projecte Referents).
5 anys després d’haver finalitzat el pas pel projecte Referents estan més units que mai!

 

Anem 5 anys enrere. Tots dos arribeu a Punt de Referència. Amb quines expectatives hi anàveu?

Cristina: Jo vaig arribar apuntant-me al projecte Referents que té una durada de 6 mesos i pensava que, passat aquest temps, la relació amb el/la jove es podria acabar, però si la cosa anava bé doncs podria tenir més continuitat, i en aquest cas no posaria un final.
Bilal: Jo no tenia ni idea de què passaria, però m’ha sortit molt bé, estic molt content. Són molts anys i seran molts més, si la Cristina m’aguanta!

 

DSC_0016La Cristina, en Bilal i la mare de la Cristina, a la porta del Parlament de Catalunya

 

Des que us vau conèixer vau saber que estaríeu tan units com ara?

C: Al començament som dos desconeguts i pot ser una mica artificial crear una nova relació. Tot a poc a poc, jo tenia dubtes sobre si el podria ajudar, i estava nerviosa, pensant si ens entendríem o no, i a mesura que ens vam anar coneixent ens vam anar agafant confiança. Ara la relació és molt més tranquil·la i natural, ja no et planteges si durarà o no. Ell és de la família.

B: Recordo que al principi jo no parlava massa, dominava l’idioma però era molt tímid. Ara tinc molta confiança amb la Cristina, ho sap tot de mi.

Què compartiu a dia d’avui? 5 anys després ho sabeu tot l’un de l’altre?

Els dos: Tot. Podem trobar-nos per a fer un passeig, anar de cap de setmana si coincidim… ens veiem mínim una vegada per setmana, a part de whatsapps i trucades.

B: Per a mi la Cristina és com la meva mare i la seva família és la meva. Per dir-te alguna cosa, ara fa 4 anys que comparteixo pis amb la seva filla i pensem continuar junts ‘hasta la muerte’! Em fan molt feliç.

Doncs que vinguin molts més anys junts?

Els dos: que en vinguin molts més!

Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: