Vés al contingut

Presentació

Només una part de les persones que vivim en els països desenvolupats tenim la sort de viure en un món d’incerteses. Desconéixer el propi futur és un privilegi exclusiu per a qui neix amb un munt d’oportunitats sota el braç. En canvi, gran part de la humanitat viu una realitat molt més cruel: tenir la certesa de viure i morir en una societat amb mínimes oportunitats per a la millora econòmica, social, ambiental, professional, educativa, o, probablement, cap d’elles. La manca de perspectives és la certesa compartida per milions de persones.

D’aquest munt d’humanitat sense futur, uns pocs gosen retar el seu destí i lluiten per millorar en un planeta o en una societat que no els facilita les coses. Uns d’ells són els joves extutelats. Caminen a la corda fluixa i en el seu camí, troben algunes persones, de vegades moltes, que creu en ells i els fa costat en el repte .

Des de l’Associació Punt de Referència et convidem a acompanyar en el seu camí a aquests joves i a les persones que els fan costat,  seguint aquest bloc i participant-hi activament.