Vés al contingut

150 x 10 = 1 Referent

25/10/2016

10 persones aportant una quota de 150 euros anuals cobreixen el cost d’una parella (jove i voluntari) del projecte Referents durant 1 any.

Aquesta setmana, treballant sobre el Pla de Voluntariat de Punt de Referència, la Mercè  ens recordaba que som una associació de voluntariat. I que és així des de l’inici, fa quasi 20 anys.

Punt de Referència va ser impulsada per un grup de persones voluntàries que volien oferir acompanyament i millors oportunitats als joves quan sortien de la tutela de l’administració i havíen de fer front a la seva emancipació.

Actualment cada any més de 60 persones s’incorporen com a voluntàries a Punt. Majoritàriament als projectes Referents i Acull, però també ajudant en tasques de gestió i de comunicació.  Aquestes persones voluntàries sou el pilar imprescindible de l’entitat. Feu la vostra tasca amb un gran entusiasme, convicció i rigor. No ens cansarem mai de donar-vos les gràcies.

Tot i això ara us plantegem un nou repte: ampliar la nostra base social. Aquest és el repte que la Mònica Arús, membre de la Junta de Punt de Referència, va transmetre al G32, el darrer grup de Referents, aquest passat dijous.

Fent-vos socis de Punt tothom hi guanyem: l’entitat perquè augmentem els recursos propis que ens ajuden a tenir major estabilitat de tresoreria. Les persones sòcies, perquè apart de seguir donant suport a l’entitat, podeu desgravar-vos el 90%, per a quotes fins a 150,00 €.

Fer-ho és senzill: envieu-nos les vostres dades des de l’enllaç: http://www.puntdereferencia.org/col%C2%B7labora/aportacio-economica/

One Comment leave one →
 1. JOSE MARIA ANDRES TRIAS permalink
  26/10/2016 10:26

  Preneu nota de la nova adreça

  jmat1945@gmail.com

  gràcies

  El dia 25 d’octubre de 2016, 17:50, CORDA FLUIXA El bloc de Punt de Referència ha escrit:

  > blocmàster posted: “10 persones aportant una quota de 150 euros anuals > cobreixen el cost d’una parella (jove i voluntari) del projecte Referents > durant 1 any. Aquesta setmana, treballant sobre el Pla de Voluntariat de > Punt de Referència, la Mercè ens recordaba que som una a” >

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: