Vés al contingut

Referents, a ’10×10 Càpsules d’Innovació Social’

19/03/2018

El passat 16 de març la responsable de projectes Laura Terradas, va presentar el projecte Referents dins la jornada ‘10×10 Càpsules d’Innovació Social‘, organitzada per Sumar Acció Social.

La jornada té coma objectiu donar a conèixer 10 projectes que visibilitzen la diversitat i que treballen des de l’àmbit local per a una societat més inclusiva.
Miquel Camp, president de Sumar acció social va donar la benvinguda en la que va voler fer èmfasi en la situació d’arribada de menors sense família ni xarxa de suport a Catalunya, destacant que el sector està treballant per a trobar solucions, com les que planteja el projecte Referents.

Els 10 projectes que s’hi van veure representaven la inclusió en diversos aspectes (gènere, migracions, cultura) i cada un d’ells disposava de 10 minuts per a donar-se a conèixer entre als assistents i sobretot, fer-los conscients d’uns privilegis dels quals no gaudeix tota la societat.

La presentació del projecte Referents es va contextualitzar amb la situació d’emancipació de la joventut, amb les dificultats afegides que tenen els i les joves extutelades i finalment les solucions que hi intentem donar des de l’entitat: ampliar la xarxa d’oportunitats des d’una relació de referents de qualitat, que té lloc en un entorn informal.

Els altres nou projectes presentats van ser: Apropa Cultura, Pagesos Solidaris, Cardedeu Coeduca, Why violence? i Filma, Roots of Empath, Servei Trànsit, Actuem!, Servei d’Atenció a la Diversitat i Educación para Compartir.

No comments yet

Deixa un comentari