Vés al contingut

Joves voluntaris: retornar a la societat el que han rebut.

19/05/2016

El Malik és un jove que participa en el projecte Equinocci de la nostra entitat. Ell està compromès en oferir part del seu temps per fer de voluntari. Vol ser actiu per contribuir a millorar la societat que l’ha acollit. Ahir al vespre va participar al #recompte2016 organitzat per la Xarxa d’atenció a persones sense llar (http://recompte.barcelona/).

Tot i  les dificultats que ell ha superat i està superant, alhora és molt conscient del que representa viure al carrer. Això l’ha motivat a aportar la seva col·laboració al #recompte2016. Un gra de sorra per oferir noves oportunitats a les persones sense llar. Ell és molt sensible a aquesta realitat, perquè coneix joves que han estat tutelats, com ell, i ara viuen al carrer.

A Punt de Referència estem fomentant el voluntariat dels joves. Ser voluntari no és fer una activitat. És una actitud, és estar atents i oberts solidàriament a la millora de la societat en la qual vivim, a la lluita per un món més just, solidari, equitatiu i igualitari.

Pel nostres joves, a més a més, és retornar a la comunitat part del que han rebut. Pel Malik ha estat una experiència inoblidable.IMG-20160519-WA0004IMG-20160519-WA0002

No comments yet

Deixa un comentari