Vés al contingut

En Hamza ens diu: MILLOR QUE NOU, REPARAT!

19/02/2010

En Hamza, un jove que vam tenir fins fa ben poc al pis El Trampolí, ha començat a viure una nova experiència professional que volem compartir amb vosaltres per la seva singularitat i perquè us pot fer un bon servei.

En Hamza es dedica a la reparació de bicicletes, però no és ell qui les repara. Treballa en un taller d’autoreparació. Què vol dir això? Doncs que hi podem dur tota mena d’objectes (petits electrodomètics, mobles, etc.) i en aquest taller ens ensenyaran a reparar-los i ens deixaran les eines per fer-ho. Aquest taller s’enmarca dins la campanya MILLOR QUE NOU, 100% VELL, promoguda per l’Entitat del Medi Ambient de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, i és únic a Barcelona. L’objectiu del taller d’autoreparació és doble: reduir el volum de residus i oferir formació als usuaris per allargar la vida dels productes, i així reduir despeses de consum.

Dos dies a la setmana (divendres i dissabte) estan dedicats a la bicicleta (tot i que també hi podem dur altres objectes) i ens ofereixen cursos gratuïts de manteniment i reparació. En Hamza és un dels professionals que fan aquesta tasca.

Trobareu el taller al C. Floridablanca, 132, de Barcelona. També hi podeu contactar al 934 242 871 o bé a través del correu electrònic a reparat@millorquenou.cat Més info en aquest enllaç.

Us animem a participar del MILLOR QUE NOU, REPARAT!   Una gran idea per fomentar el respecte al medi ambient i per afrontar la crisi econòmica.

No comments yet

Deixa un comentari