Skip to content

La Fundació Èxit, premi Mercè Conesa 2009 d’El Periòdico

04/03/2010

Es premia la seva tasca a favor de la inserció laboral de joves.

Avui El Periòdico ha anunciat el guanyadors dels seus premis, en l’edició de 2009. La Fundació Èxit n’és un dels guardonats. Segons expliquen “el jurat de la millor iniciativa solidària, que des de l’any passat porta el nom de premi Mercè Conesa, va valorar per unanimitat la seva innovadora tasca d’inserció laboral de joves de 16 a 18 anys. Més de 700 nois han participat en els projectes de la fundació, creada el 2000 a Barcelona per un grup d’empresaris compromesos i entitats representatives en el treball social. Presidida per Salvador Mas de Xaxàs i dirigida per Nacho Sequeira, Èxit està ara immersa en un nou projecte, anomenat socialjobs, que té com a finalitat permetre a les entitats socials treballar en xarxa per compartir ofertes de treball i candidats.”

Punt de Referència i la Fundació Èxit han col·laborat diverses vegades. Precisament fa poc, en aquest bloc, us comentavem el projecte COACH. Per això, volem felicitar als companys i companyes d’Èxit pel premi i per tota la seva tasca.

Llegiu aquí  la notícia.

Anuncis
One Comment leave one →
  1. 24/03/2010 12:17

    Moltes gràcies a tots els amics i amigues de Punt de Referència. Esperem que el premi serveixi per sensibilitzar una mica més a la societat respecte a la realitat dels joves que volen incorporar-se al món laboral i que ho tenen ara més difícil que mai. Una abraçada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: