Vés al contingut

Una trobada per a tots els ritmes!

25/06/2018

La Trobada Anual és la cita que reuneix joves, voluntariat i tècniques d’ara i d’abans per a celebrar que tenim molt en comú. Aquesta vegada, la trobada ha tingut lloc a l’Espai Jove La Fontana el dia 21 de juny a la tarda.

A les 18h han començat a arribar els primers convidats i hem tingut una estona per a saludar i retrobar a persones que ens fa molta il·lusió de veure. Retrobar joves i mentores i saber com els va la vida, si han trobat feina, si es continuen veient… Tothom que arribava podia posar-se el dia i també escriure al mural de benvinguda que contenia el lema ‘somiem el futur’, una manera de construir conjuntament el què desitgem per l’entitat.

Una vegada tothom saludat, vam participar al joc del Kahoot, una dinàmica guiada per la Tere i la Núria que ens va dividir en grups segons els mesos de naixement de cada persona i ens va fer respondre, mitjançant un telèfon mòbil per grup, totes les preguntes que s’havien plantejat. El grup que encertava més respostes, guanyava el concurs.

Un cop acabat el Kahoot es va passar la paraula a la Junta de Punt de Referència, que va agrair, un any més, la participació de tanta gent en aquesta celebració i va recordar que el  Premi Solidaritat de l’Institut de Drets Humans de Catalunya i que hem recollit al Parlament de Catalunya tot just ara fa uns dies, ha estat resultat de l’esforç de tothom.
On si que es va fer notar la força del grup va ser a la darrera activitat, el Drum Circle, dinamitzat per en Santi Carcasona, que va dur instruments de percussió per a tothom i que va guiar una activitat amb molt de ritme.

DSC_0423

DSC_0487

DSC_0460

Després d’haver sonat com una gran comparsa i esgotar totes les forces amb les possibilitats dels djambés i els shakers, vam acabar la trobada amb un pica-pica. Aprofitem per donar les gràcies a tothom qui va dur un pastís, una coca o un ’empanadón’; ens veu fer recuperar i acabar el dia amb el millor sabor de boca.

Somiem el futur!

DSC_0006

No comments yet

Deixa un comentari