Vés al contingut

Els itineraris formatius pel curs vinent…difícil decisió!

13/05/2015

Tot i que ja estem tancant aquest curs escolar, els joves de Punt ja han de començar a pensar què faran el curs que ve i com podran continuar la seva formació. Per això, ahir 12 de maig, una quinzena de joves acompanyats per la Mercè van van acudir a l’Oficina del Pla Jove a Ciutat Vella per tal de conèixer el recurs i rebre informació sobre itineraris formatius.

 La visita es va programar dins les activitats del programa Ocupa’t! i ha coincidit amb la setmana de pre-inscripcions pels Cicles Formatius de Grau Mitjà. Els joves interessats en aquests estudis, i que compleixen els requisits d’accés, ja han concertat cita, de manera individual, amb els responsables del Pla per tal que els ajudin a decidir centre on cursar els estudis i els acompanyin amb tot el procés de pre-inscripció. Des de l’oficina de Pla Jove, els faran un seguiment individualitzat de tot el procés.

Des de l’entitat volem agrair als responsables del Pla Jove de Ciutat Vella la bona acollida, la informació i la bona disposició que han mostrat per orientar i acompanyar als joves de l’entitat en tot aquest procés.

SAM_0680 SAM_0679

No comments yet

Deixa un comentari