Vés al contingut

L’espai de fotografia Francesc Català Roca acull l’exposició del GR 16-18

30/05/2018

Pedro Mondragón, coordinador de l’Espai de Fotografia Francesc Catala Roca, ens ha dedicat unes boniques paraules que posen en valor aquest curs en el que l’espai ha acollit, cada setmana, les activitats del grup GR 16-18.

“Durant deu mesos hem establert una col·laboració mútua que ens ha resultat molt enriquidora a ambdues parts, però el més rellevant ha estat poder veure l’evolució que han fet els joves, des del primer dia fins avui. La timidesa inicial, sentint-se estranys i fora de lloc, va donar pas a una interacció amb els recursos posats al seu abast, des de la participació en les activitats de l’Eix Jove, fins a culminar en una exposició titulada «Què fem aquí?», i que forma part de la nostra programació trimestral. Un títol que recull a la perfecció el símptoma d’estranyesa inicial davant l’acompanyament cap a la participació com a ciutadans i ciutadanes de ple dret.

Per a nosaltres, poder aportar el nostre assessorament en l’àmbit fotogràfic a la realització del projecte ens és molt gratificant. Per una part, dona sentit a la nostra feina com a equipament municipal, però sobretot com a professionals que hi treballem per al desenvolupament de la vessant cultural i creativa de les persones, aspectes fonamentals que conformen la nostra identitat i el sentiment de pertinença en la societat”.

El proper dia 5 de juny s’inaugurarà l’exposició ‘Què fem aquí?’, resultat final del curs del GR 16-18 a l’Espai de Fotografia Francesc Català Roca i es podrà visitar fins el 19 de juny.
Més informació

expo-gr-16-18-e1527679857980.jpg

 

 

Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: