Vés al contingut

Teixint nous vincles corporatius de confiança

29/05/2018

Una de les característiques de Punt és que apostem per establir vincles que enforteixin la xarxa social del jovent vulnerable i que sumem per a millorar el seu procés d’emancipació. Sense la implicació de la comunitat en aquest acompanyament no seria possible la creació de vincles, xarxes i oportunitats per al jovent.

Avui dediquem unes línies per agrair a l’equip de la nostra oficina de CaixaBank (liderat pel Daniel, el director), aquella on tenim el compte corrent, que s’ha conjurat per aconseguir que puguem fer les obres necessàries al pis El Pas. Gràcies al seu suport, hem aconseguit  millorar l’equipament, ampliar en 1 habitació les places disponibles i fer de El Pas un habitatge confortable.

L’habitatge és, a dia d’avui, la dificultat més gran que té el jovent per emancipar-se i una preocupació que compartim en el nostre dia a dia, com també ha preocupat a l’equip de CaixaBank, que ha decidit aportar els recursos necessaris per tal que 4 joves disposin d’un habitatge digne mentre treballen per acabar els estudis i aconseguir aquella primera feina que els permeti ser autònoms.

20180528_120046 - copia

L’altra branca d’aquesta complicitat ha estat l’equip de Banca Privada de CaixaBank. Gràcies a la iniciativa d’un dels Referents, l’Agustí, voluntari del projecte Referents organitzarem una nova activitat: joves i referents sortiran d’excursió un dissabte de juliol per descobrir la muntanya de Montserrat.  L’activitat “Descobrint MONTSERRAT: cultura, natura i història” acostarà uns joves amb poques oportunitats de viatjar pel territori a un dels espais més visitats i coneguts del nostre país. Serà una jornada de convivència, d’activitat esportiva i de descoberta històrica i cultural.

Ens agrada fer créixer la xarxa de col·laboracions de Punt de Referència i compartir-la amb vosaltres. Si tu també vols sumar una persona o organització a la nostra xarxa de confiança, ens pots escriure a: comunicacio@puntdereferencia.org.

 

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: