Vés al contingut

Reciclem, reduïm residus, reutilitzem…i ara fem economia circular

24/04/2018

No és nou que a Punt de Referència parlem de conceptes com Oficina Verda o reciclatge. Aquests darrers mesos estem fent un salt endavant per acostar-nos a l’economia circular. Aquest salt ens l’han facilitat l’equip de donalo.org. Gràcies a la seva intermediació, no tan sols hem pogut equipar els nous llocs de treball de l’oficina amb taules, cadires i armaris provinents de donatius d’empreses, als qui estem allargant la vida útil. També estem donant una segona vida a ordinadors i pantalles que l’equip de donalo.org prèviament ha revisat i posat a punt. D’aquesta manera contribuïm activament a la disminució de la generació de residus, el que impacta directament en una menor dependència dels recursos naturals i energètics i una reducció de les emissions de CO2.

Foto la Nau 2Recollim portàtils (a mode de donatiu) a LaNau.org

Algunes persones també ens heu ajudat amb donatius per equipar els pisos dels joves. D’aquesta manera estem allargant la vida a alguns mobles de dormitori, una rentadora, una nevera, un sofà-llit, una prestatgeria, una taula d’estudi, una planxa, un assecador de cabell i alguns estris de cuina.

Aprofitem per fer una nova crida. Ara mateix estem buscant una nevera tipus combi, un microones, un matalàs de 190x90cm i uns prestatges de paret.

Si vols sumar-te a l’economia circular de Punt de Referència envia’ns un correu a info@puntdereferencia.org.

Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: