Vés al contingut

Sumem un habitatge al projecte Pisos Assistits

19/01/2018

El projecte de Pisos assistits procura habitatge i mentoria per al jovent que als 18 anys necessita l’estabilitat d’una llar. 
Fins a dia d’avui, a Punt de Referència ha tingut dos pisos disponibles per als joves: el Trampolí, a Hostafrancs, i el Pas, a Poblenou, amb una capacitat per acollir tres persones cada un d’ells. 
Aquest any hem ampliat el projecte, doncs disposem d’un tercer pis (encara sense nom), a Cornellà, que disposa d’habitacions per a 4 joves més. En total, al projecte de Pisos assistits hi podrem tenir fins a 11 joves.

Reforcem el projecte amb més habitatge i més seguiment tècnic
El fet d’obrir un nou pis a Cornellà i passar de tenir 2 a 3 pisos, significa engegar un nou habitatge que donarà cobertura a quatre joves més, fet que requereix un reforç també de l’equip que els dóna acompanyament professional. Per aquest motiu, el desembre vam donar la benvinguda a la Marta Alfonso, la nova tècnica que, juntament amb la Tere, s’encarrega de fer el seguiment del trajecte d’aquests joves i l’acompanyament en el seus reptes del dia a dia.

A partir dels relats de les visites que la Tere i la Marta, a Punt de Referència tenim el plaer d’anar coneixent les vides d’en Max, l’Imad, en Kilian, en Jahedur, en Riki, l’Abde i en Dominik. Les incorporacions més recents a Pisos són les de l’Abde al pis de Poblenou i en Dominik, que va entrar el 8 de gener i estrena el pis de Cornellà. També ens han confirmat l’entrada (el dia 5 de febrer) d’un nou jove al pis de Cornellà, l’Abdel.

 

 

En Max, l’Imad i en Jahedur són els joves que porten més temps al projecte, amb un itinerari de més de dos anys als pisos de Punt. En ells s’han observat evolucions importants i positives: tant a nivell d’autonomia, de maduresa i de responsabilitat, com en el treball de les emocions i la capacitat de presa de decisions i de concreció del seu projecte vital.

Jove, tenim una llar per a  tu
L’Àrea de Suport al jove tutelat i extutelat (ASJTET, unitat de la DGAIA) és l’organisme que s’encarrega de les derivacions dels joves que participen al nostre projecte de pisos assistits. Ben aviat es preveu que podrem atendre al màxim de joves que ens permeten els habitatges, en els que, per ara, tenim 2 places lliures.

Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: