Vés al contingut

L’exposició Mira’m s’apropa a casa teva

09/01/2018

Aquest any no serem menys que l’anterior!
L’exposició Mira’m torna a girar per les biblioteques de Catalunya, arribant a municipis on fins ara no havia estat exposada. Inaugurada el 2014  al Palau Macaya, la mostra s’ha pogut visitar, des de llavors, en diversos espais.

L’EXPOSICIÓ, A CASA TEVAMira'm 2018

Mira’m és una cita obligada per posar-se al lloc dels joves tutelats, extutelats o en risc d’exclusió. L’exposició dóna veu a 6 joves que, a través de fotografies retratades per la càmera de Juan Guerrero, els relats de les seves experiències, i els textos de Bru Rovira expliquen com han viscut el seu trajecte fins arribar al punt on són ara. Cada un té la seva història desconeguda, i ara tens l’oportunitat de conèixer-la.

 

 

 

El jovent de l’exposició té en comú haver-se haver trobat oportunament algú que els ha fet costat i els ha acompanyat per tal de no caure en l’exclusió social, en aquest cas Punt de Referència, després de sentir-se desemparats en un moment important de la seva vida.

No marxem sense abans agraïr el suport en la gestió documental i logística que ens han donat la gent de la xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona​.

One Comment leave one →
  1. Joan Jauset permalink
    12/02/2018 17:11

    Es poden veure O llegir les entrevistes als joves?

Deixa un comentari