Skip to content

Facilitar l’accés a l’habitatge i crear una llar per al jovent, objectius d’Equinocci

30/10/2017

Totes les persones haurien de tenir dret a un habitatge. Com diu l’Ajuntament de Barcelona “l’habitatge és un dret com una casa”. Però, en ocasions, els desitjos i la voluntat no es materialitzen fins que algú dona passos ferms en la direcció correcta.

Justament, un d’aquests passos petits, però valents, el van realitzar fa uns anys un grup de veïns i veïnes de Sant Feliu de Llobregat. Van unir esforços i il·lusions començant una experiència que no deixa indiferent. El seu objectiu no era possibilitar únicament l’accés a l’habitatge de nois i noies extutelades, si no donar l’oportunitat de crear una llar.

20170301_212346

Enguany, aquesta llar torna a iniciar una nova etapa amb 3 joves que volen seguir construint els seus projectes vitals. Montse, Pere, Mercè, Manu, Pilar, Juan i Matías són les persones que, constituïts com a Comunitat Sunday, acompanyaran als i les joves durant aquesta etapa. A través de la seva experiència, del coneixement de Sant Feliu de Llobregat, de la seva manera de veure el món, de la seva voluntat… es posicionaran al costat del jovent per tal de potenciar les seves fortaleses i continuar enfortint els aspectes que vulguin treballar.

I en aquesta experiència també hi participa Punt de Referència, perquè considerem que hem de ser-hi quan aquestes oportunitats es materialitzen, perquè creiem que totes les persones tenen dret a un habitatge digne per tal de construir una vida digna.

Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: