Vés al contingut

Facilitar l’accés a l’habitatge i crear una llar per al jovent, objectius d’Equinocci

30/10/2017

Totes les persones haurien de tenir dret a un habitatge. Com diu l’Ajuntament de Barcelona “l’habitatge és un dret com una casa”. Però, en algunes ocasions, els desitjos i la voluntat no es materialitzen fins que algú dóna passos ferms en la direcció correcta.

Justament, un d’aquests passos petits, però valents, el van realitzar fa uns anys la Comunitat Sunday, un grup de veïns i veïnes de Sant Feliu de Llobregat. Van unir esforços i il·lusions començant una experiència que no deixa indiferent. El seu objectiu no era possibilitar únicament l’accés a l’habitatge de nois i noies extutelades, sinó donar l’oportunitat de crear una llar.

20170301_212346

Enguany, aquesta llar torna a iniciar una nova etapa amb 3 joves (Mamourou, Abdel i Nama) que conviuen a un pis de Sant Feliu de Llobregat. Tots tres estan estudiant i tenen per davant una etapa en la qual la Montse, en Pere, la Mercè, en Manu, la Pilar, en Juan i en Matías els podran acompanyar per continuar el seu projecte vital.

La comunitat Sunday treballa acompanyant al jovent, aportant-los coneixement de Sant Feliu de Llobregat, moment distesos de visites a la llar del jovent, i donant-los la seva visió de les coses. D’aquesta manera treballen per reforçar les fortaleses del jovent i continuar enfortint els aspectes que aquests vulguin treballar.
En aquesta experiència també hi participa Punt de Referència, aportant un seguiment  professional per part de la tècnica del projecte, la Núria. Amb ella s’acorden els marcs del projecte i es fan les valoracions dels itineraris que el jovent segueix.

Considerem que hem de ser-hi quan aquestes oportunitats es materialitzen, perquè creiem que totes les persones tenen dret a un habitatge digne per tal de construir una vida digna.

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: