Vés al contingut

Temps de canvi per als pisos assistits

24/10/2017

Com bé sabeu, a Punt de Referència comptem amb dos pisos de lloguer on hi conviuen joves,  amb el suport educatiu diari d’una educadora. Durant els darrers quasi 5 anys hem comptat amb un pis al barri de Poblenou (el qual hem estat arreglant amb l’ajut del jovent durant aquest estiu) i l’altre a Hostafrancs.
Els canvis han arribat per aquests dos pisos per diversos motius (important augment del preu de lloguer, en un cas i imminent venda de l’habitatge en l’altre). Per aquest motiu estem buscant, per mitjà de totes les vies possibles, nous habitatges de lloguer.

En el termini d’entre 2 i 6 mesos necessitem llogar 2 habitatges de 3-4 habitacions a la ciutat de Barcelona o l’entorn metropolità, com l’Hospitalet de Llobregat o Cornellà, per exemple.  Ens podeu ajudar a trobar-los?

Si seguiu les nostres xarxes socials ja haureu començat a veure les noves cares que ara son amb nosaltres al projecte pisos (en Riki i en Kilian).  Seguim acompanyant a en Max, l’Imad i en Jaedur en el seu camí cap a l’emancipació, i en breu a algun jove més.

 

 

Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: