Vés al contingut

A Punt pel nou curs

24/10/2017

Un article de Rita Grané, directora de Punt de Referència

Hem començat ja el curs 20+1 de l’Associació Punt de Referència. Aquest serà un curs molt especial, no tan sols perquè estem en un moment polític molt rellevant, sinó perquè és un curs ple de noves cares.  Afrontem la consolidació dels nous projectes començats el darrer curs (GR16-18 i mentoria laboral), mantenint en funcionament i renovant, en allò que els faci més sostenibles, els projectes de llarga trajectòria, com són Referents, Acull, Equinocci, Trajecte i els pisos assistits Trampolí i El Pas. Seguirem posant en marxa nous reptes, i ho fem des de l’agraïment i l’aprenentatge de la bona feina feta per totes les persones que han donat vida a Punt de Referència al llarg d’aquests 20 anys.

Alguns ja tenen forma, com és el programa de Mentoria del Pla Català de Refugi, del que som entitat col·laboradora. O bé el projecte JovesxJoves, que ha arrencat amb força aquest estiu i promet ser un espai de lleure educatiu i de treball comunitari, molt innovador, pel jovent de Punt.  D’altres encara son al calaix d’idees a desenvolupar, com és buscar noves fórmules per resoldre el greu problema d’accés a l’habitatge que pateix el nostre jovent quan surt dels pisos assistits. Tot això acompanyat de reptes que ens posen sobre la taula les institucions que confien en l’experiència d’aquests 20 anys: obrir un nou pis assistit i ampliar l’abast del projecte Acull.

Per aquest motiu, us volem presentar l’equip professional que, a dia d’avui, liderarà aquest projecte, el projecte de Punt de Referència 20+1. A la Tere, la Laura, la Núria, l’Alba i la Berta ja les coneixeu del curs passat. La Sílvia, el Xavi, la Cris i la Marta s’han anat incorporant des del juliol.  I segurament en breu encara coneixereu alguna cara nova.

IMG-20171025-WA0001

Som un equip carregat d’il·lusió, rigorós en la feina i, per sobre de tot, molt proper a les persones. Tant el jovent tutelat i extutelat com el voluntariat, indispensables en els projectes de mentoria,  sentireu sempre l’escalf i la seguretat de saber que hi som cada dia. Volem seguir essent un Punt de Referència que treballa cada dia per la igualtat d’oportunitats en la emancipació del jovent sense xarxa de suport, i, per tant, vulnerable.

Aquest equip no està sol. Comptem amb una Junta directiva molt implicada, amb qui fem equip, unes sòcies i socis que manteniu el vostre compromís amb l’entitat i ens aporteu estabilitat econòmica, i amb moltes altres aliances, públiques i privades, d’organitzacions que confieu en la nostra manera de fer. A totes i a tots, especialment aquest any, moltes gràcies per ser-hi.  L’equip professional hi posarem tot el nostre compromís, sabent que el vostre segueix essent imprescindible. Comptem, doncs, amb vosaltres en el projecte Punt 20+1.

Moltíssimes gràcies!

Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: