Skip to content

Una fotografia del GR 16-18

09/10/2017
El programa GR 16-18 arrenca amb força aquest curs.

Reeditem el projecte GR 16-18: Mentoria a Través de la Fotografia per seguir treballant per la millora de les capacitats del jovent en última fase de tutela, en un format similar al que hem fet fins ara, però amb algunes novetats:
– El grup serà més gran: 20 nois i noies de diferents centres residencials de la DGAIA d’edats compreses entre els 15 i els 17 anys, i 10 mentors/es seleccionats, formats i acompanyats per la tècnica del projecte.
– Les activitats setmanals es realitzaran a l’Espai de fotografia F. Català-Roca (C/ Llançà 21, BCN al costat de Pl. Espanya).
–  S’incorpora la modalitat de torbades en petit grup i en diferents espais de la ciutat, segons l’activitat fotogràfica a realitzar.

– Visitarem exposicions i participarem en concursos.

– Es crearà un Bloc del projecte que anirem alimentant.
– Treballarem per crear i muntar una exposició final.

 

– Hi haurà 3 activitats “extres” en cap de setmana, al llarg de tot el curs escolar, us expliquem la primera:

El proper dia 24 d’octubre el grup de GR 16-18 té una cita especial amb el DOCfields (Fotografia Documental de Barcelona). Els i les 15 joves i mentores seran a l’Arts Santa Mònica, participant en una activitat de fotografia organitzada per Photographic Social Vision, entitat col·laboradora amb Punt de Referència on realitzaran fotografia documental sobre el turisme a la ciutat. 

 

En aquesta segona edició les activitats de mentoria continuaran tenint una periodicitat setmanal, i es mantindrà la pràctica de la fotografia digital com a eix per a la reflexió sobre el jo, el nosaltres, el moment vital i les xarxes socials relacionals (online i offline).

Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: