Vés al contingut

Un equip de joves deixa com nou el pis de Poblenou

05/07/2017
Aquesta és la segona mobilització de l’any que els joves de Punt de Referència aconsegueixen dur a terme mitjançant el treball en grup. La primera que vam veure aquest any va ser l’organització d’una jornada de futbol i activitats per a conèixer la resta de joves de l’entitat, i ara s’han organitzat per rehabilitar un dels pisos que l’entitat utilitza per acollir a aquells joves que ho necessiten.
El grup va necessitar fer tres sessions prèvies de reflexió per pensar quin projecte podria ser interessant per ells, i que tingués un retorn envers algú, i un cop decidit, van haver de pensar en quin seria el procediment a seguir.
Aquesta setmana doncs, s’ha iniciat la reforma al pis assistit del Poblenou. Un grup de joves ha anat a comprar el material, han començat a pintar el pis, i també han arreglat alguns desperfectes d’electricitat. A finals de setmana quan hagin acabat la feina, els mateixos joves organitzaran una activitat lúdica per compartir com a premi per la feina feta.
“Que el treball en equip sigui un èxit moltes vegades és difícil: diferents horaris, diferents propostes, diferents idiomes… Però amb el compromís i les energies dels joves que han participat, tots han aconseguit aportar el seu granet de sorra a l’activitat grupal. Es tracta d’un aprenentatge que segur aniran aprofundint a mesura que es vagin realitzant més activitats en equip. Tot i així, l’activitat ha generat un sentiment de partinença, s’han compartit espais i moments distesos i a la vegada els joves han vist que amb la seva tasca col·laboren amb una entitat que d’alguna altra forma els ajuda i els acompanya a ells.
One Comment leave one →
  1. 11/06/2018 07:28

    Hello.This article was really remarkable, especially since I was searching for thoughts on this matter last Monday.

Deixa un comentari