Skip to content

Inauguració de la Exposició Fotogràfica “Descobrint la Fotografia”

26/06/2017

El passat 13 de juny vam cloure la primera part del projecte GR 16-18: Mentoria a Través de la Fotografia, amb la inauguració d’un projecte fotogràfic conjunt: l’exposició fotogràfica “Descobrint la fotografia” que podeu visitar, gratuïtament a l’Espai Jove Boca Nord, fins el 13 de juliol.

IMG_7604

L’exposició forma part d’un exercici proposat pel professor del Bloc de Creació Artística: l’ única manera de passar d’espectador a creador és fent-ho. Amb aquest motiu, vam dedicar les darreres sessions a crear un primer producte fotogràfic conjunt: l’exposició de fotografies de joves i mentors amb un tema conjunt: El Raval i el Carmel, a través de la seva gent i els seus espais. Els joves no només van crear les fotografies, sinó que munten tota l’exposició i esdevenen protagonistes de la inauguració de la mateixa.

Els convidats són educadors, directors de centre, familiars, amics… i altres persones vinculades a l’entorn dels joves, dels mentors i de l’Associació Punt de Referència.

Volem agrair especialment la col·laboració de Fujifilm en el projecte, cedint càmeres i fent les impressions de les fotografies i la participació en la inauguració de la Sra Lola López, Comissionadad’Immigració Interculturalitat i Diversitat de l’Ajuntament de Barcelona.

Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: