Skip to content

Referents: vincles més enllà de projectes

19/05/2017

A Punt de Referència un dels aspectes claus en el dia a dia és l’aprenentatge i la millora dels projectes que realitzem. Per poder complir aquest objectiu ens nodrim dels comentaris, recomanacions i propostes que les diferents persones que formeu part de Punt ens feu arribar.

Des de fa un temps, al projecte Referents, moltes persones ens explicitàveu la necessitat d’un espai de trobada on poder compartir les experiències viscudes a les relacions de mentoria, les satisfaccions i els dubtes que al llarg del temps anaven sorgint. Ens vam posar en marxa i finalment el divendres 5 de maig es va realitzar la primera trobada.

WhatsApp Image 2017-05-16 at 16.30.28

Va ser un espai on poder retrobar-se, no solament amb companys i companyes, sinó també amb el motiu inicial pel qual dues persones desconegudes, i aparentment tan diferents, es van trobar pel camí per crear una aliança que perdura després de molts mesos o anys.
Vam poder viure com evoluciona una relació de mentoria on es comença sent “referent” i “referit o referida” i amb el temps aquestes etiquetes es dilueixen i esdevé un suport mutu i un guiatge compartit.

Una vegada més, vam tenir l’oportunitat d’experimentar el potencial d’un projecte com Referents. Un projecte que connecta persones per potenciar xarxes de cura mútua, que acompanya als i les joves en el seu procés d’emancipació, que fa visible una realitat desconeguda a les persones voluntàries, que permet a dues persones posar en marxa les seves potencialitats per tal d’anar descobrint a una persona nova.

Des d’aquí ens agradaria donar les gràcies a totes les persones que ens vareu acompanyar en aquesta trobada. També aprofitem per a convidar a les persones que continuen amb aquesta relació que van començar a Referents per a les pròximes trobades que realitzarem.
Us farem arribar la informació!

Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: