Skip to content

Després d’un any al pis

04/05/2017

Amb 18 anys acabats de fer el Max va venir a viure al pis El Trampolí que Punt de Referència tenim a Hostafrancs. En aquell moment no hi havia ningú més. Ara ja ha passat un any. Pel camí el Cristian primer i després l’Imad van arribar per convertir-se en els seus companys de pis.

Ha estat un any d’aprendre a orientar-se per la ciutat, a viure autònom, gestionant el seu dia a dia (cuina, compra, neteja,…) i, el més difícil de tot, superant el sentiment de soledat. No hi havia ningú. Bé, si, hi havia la Tere, l’educadora, que el va acompanyar molt intensament.

Passat un any el Max s’ha convertit en un referent pels seus companys. Els ha acollit, els ha ajudat a sentir-se a casa, a sentir-se responsables de la seva vida al pis, a resoldre el conflictes que sorgeixen de la convivència. Alhora els motiva a centrar-se, a trobar el seu camí i a aprofitar aquesta oportunitat.

20170320_152038.jpg

Tot això és el que reflecteix aquesta imatge, celebrant els 19 anys del Max. Felicitats Max. Estàs fent un bon camí. Seguim al teu costat i al de tots els joves que voleu construir el vostre futur.

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: