Vés al contingut

L’exposició Mira’m se’n va de gira

16/03/2017

Segur que ja coneixeu l’exposició Mira’m, que vam inaugurar el 2014  al Palau Macaya i que ja s’ha pogut visitar en diversos espais com els Lluïsos de Gràcia.  Els que no la coneixeu o bé no veu poder venir, esteu de sort! Aquest 2017 l’exposició està itinerant per les biblioteques municipals de diverses poblacionsimage

Després de començar l’any rodant per Barberà del Vallès i Cornellà, el proper dijous l’exposició continuarà atraient mirades a Sabadell, i posteriorment per altres poblacions de Catalunya.

Sobre l’exposició

Una cita obligada per posar-se al lloc dels joves tutelats, extutelats o en risc d’exclusió.
L’exposició dona veu a 6 joves que, a través de fotografies i relats de les seves experiències expliquen com han viscut el seu trajecte fins arribar al punt on són ara.
Cada un té la seva història desconeguda, retratada aquí per la càmera de Juan Guerrero i els textos de Bru Rovira.
Els joves de l’exposició tenen en comú haver-se sentit desemparats en un moment important de la seva vida i haver trobat oportunament algú que els ha fet costat i els ha acompanyat per tal de no caure en l’exclusió social, en aquest cas Punt de Referència.

Any nou, format nou
Tal i com us hem explicat, el 2017 l’exposició estarà rodant per les Biblioteques de Catalunya, motiu pel qual s’ha reformulat el format de l’exposició, tenint ara dos formats disponibles: el que va ser exposat fins el 2016 i el nou, que ja es pot veure a les bilbioteques.

 

No comments yet

Deixa un comentari