Skip to content

Dibuixa’t un nou futur

13/12/2016

Aquest és el lema de l’acte que Nou Cims va realitzar ahir, i on  Punt de Referència vam estar presents. La fundació Nous Cims ofereix, des de fa quatre anys, beques amb la finalitat de facilitar l’accés a l’estudi i el desenvolupament d’itineraris formatius de joves en risc d’exclusió. Tot emmarcat dins d’una de les seves línies d’actuació principals, la millora de l’ocupabilitat i la inserció laboral.

Alguns dels nostres joves i una professional de Punt vam participar d’un acte que presentava  Maria Iglesias en nom de la fundació Nous Cims, una fundació que porta quatre anys consecutius oferint beques i que actualment beca fins a 160 joves que es troben en situació de risc d’exclusió social, com són els joves extutelats. Després va ser el torn de Miquel Antonijuan que a través d’una dinàmica de grup demostrava la importància de l’esforç a l’hora de superar pors i mapes mentals que ens construïm a l’imaginari i que ens fan creure que no som capaços. També va fer referència a la transcendència dels suports, com pot ser un referent, de cara a poder superar aquestes barreres i a través de l’esforç arribar on es vulgui arribar. Finalment, alguns dels joves becats van explicar la seva experiència personal i com gràcies a les beques rebudes havien pogut estudiar

Des de Punt no podem més que agrair las tasca feta i les beques que destinen a 6 joves de Punt de Referència per tal que puguin estudiar; beques que serveixen perquè els nostres joves puguin estudiar: Un grau en Belles Arts, un CFGM en sistemes microinformàtics i xarxes, un CFGM en jardineria, un CFGS en mecatrònica, un CFGM en electromecànica i un CFGS en administració de sistemes informàtics en xarxa. I per ensenyar-los que, a través de l’esforç, poden arribar on ells vulguin.

Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: