Skip to content

Mira’m, als Lluïsos de Gràcia

07/12/2016

Els Lluïsos de Gràcia acollirà entre el 5 i el 18 de desembre l’exposició Mira’m de Punt de Referència. La mostra, situada al vestíbul de Lluïsos, està composada pels testimonis de vida de 6 joves, amb retrats de Juan Guerrero i textos de Bru Rovira.

Mira’m és ni més ni menys que una mirada a la realitat desconeguda dels joves extutelats. Els joves de l’exposició tenen en comú haver-se sentit desemparats en un moment important de la seva vida i haver trobat oportunament algú que els ha fet costat i els ha acompanyat per tal de no caure en l’exclusió social. L’exposició repassa, a través dels retrats i les histories que els acompanyen, moments clau de la vida d’aquests joves apropant-nos una mica a la seva historia vital i fent-nos conscients de realitats que tenim molt a prop però que desconeixem.

Us animem a fer una visita i una lectura pausada de l’exposició, per endinsar-vos en cadascuna de les histories i a conèixer com d’important pot arribar a ser la figura dels referents a la vida d’aquests joves.

Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: