Skip to content

#Givingtuesday? Un dia per donar!

22/11/2016

#GivingTuesday Punt de Referència GR 16-18

Punt de Referència es suma també aquest any al moviment global que propicia les bones accions de les persones. El #givingtuesday, el proper 29 de novembre és un dia per donar, per celebrar l’acció de donar: temps,  fent un voluntariat, diners, aliments, etc. Des de l’entitat volem participar amb un projecte que suposa un gran repte: El GR 16-18, el nou programa de mentoria de Punt de Referència.

El GR: 16-18, neix com a part del gran recorregut que suposa l’emancipació dels joves que passen part de la seva infància o adolescència en un centre tutelat de l’administració. Actuar abans que els joves i les joves facin els 18 anys i iniciïn el seu procés d’emancipació és essencial, per això a diferència dels altres projectes de Punt de Referència, el GR 16-18 està dirigit a adolescents que encara es troben en una situació de tutela administrativa. El nou projecte, ofereix mentoria grupal a través de les arts a joves d’entre 16 i 18 anys. L’objectiu és teixir una xarxa de confiança, gràcies a activitats estructurades de caràcter artístic, que facilitarà que els joves adquireixin un capital competencial, social i emocional que els serà bàsic en el següent pas que hauran de fer: la seva emancipació.

Ens proposem com a repte el finançament del projecte durant un mínim d’un mes, el que suposa 2.200 euros, el cost d’acompanyar 10 joves tutelats, i per això necessitem la vostra ajuda! Com ens podeu ajudar?

Fent un donatiu a través del següent enllaç: http://www.migranodearena.org/es/reto/13244/gr-16-18-mentoria-per-adolescents-tutelats/

Fent córrer la veu i que aquest #givingtuesday més gent s’uneixi al moviment global, ajudant-nos a caminar en aquest #GR1618.

Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: