Skip to content

Tres noves incorporacions joves a l’equip

16/11/2016
Tres noves incorporacions a Punt de Referència

Les tres noves incorporacions aquest dimarts als locals de Punt de Referència

Aquest dimarts Punt de Referència s’ha fet una mica més gran. Tres persones joves s’han incorporat a l’equip de professionals: l’Andreu, que reforçarà la gestió de l’entitat, principalment pel que fa a la captació de fons; l’Andrea, que ens ajudarà a comunicar més i millor tot el que fem a Punt de Referència, i l’Alba, com a técnica de projectes de Mentoria, per posar en marxa un nou projecte.  Molt benvingudes!

Els hem demanat com afronten aquesta nova etapa, i aquí teniu les seves “primeres impressions”:

Andreu : “Estic content de formar part d’un equip com el de Punt de Referència, sobretot amb ganes de col·laborar en un projecte de solidaritat tan important com el que duu a terme l’associació”.

Andrea: “Inicio aquesta nova etapa amb moltes ganes i il·lusió de formar part d’un equip com el de Punt de Referència, que fan una tasca tan básica i necessària per als joves extutelats”.

Alba: “Començo amb entusiasme una nova etapa a Punt de Referència, molt contenta de poder aprendre d’un gran equip que cada dia posa el seu granet de sorra per l’emancipació de joves extutelats”.

Aquestes contractacions han estat posibles gràcies al programa del SOC per a la contractació en pràctiques de joves beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya.

Ara a Punt de Referència hem de fer front a un nou repte: trobar un nou  local on hi capiguem totes.  Ens voleu ajudar?  Si sabeu d’algun espai disponible contacteu-nos!

Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: