Skip to content

Cinc professionals de Punt de Referència expliquen el projecte Referents a Praga

11/11/2016
Punt de Referència a Praga

Les cinc professionals de Punt de Referència, a l’aeroport, camí de Praga

Cinc professionals de Punt de Referència són aquesta setmana a Praga per explicar l’experiència del projecte Referents i impartir formació de cara a una rèplica del projecte a la capital de la República Txeca.

Les cinc professionals de Punt de Referència que participen en la trobada de Mentors Without Borders (Mentors sense fronteres) són Mercè Garet i Laura Terradas, coordinadores del projecte Referents; Carmen Netzel, mentora al projecte Referents i membre de la junta de Punt de Referència; Maria Iglesias, mentora al projecte Referents, i Rita Grané, directora de Punt de Referència.

Dijous, el treball de la primera jornada va consistir en compartir i contrastar les bones practiques en captació i selecció de persones mentores i mentorades i en l’assignació de les parelles de mentoria.  

Punt de Referència a Praga

Una de les sessions de treball a Praga

Les professionals de Punt de Referència van poder constrastar que alguns projectes de tan llarga trajectòria com el projecte Perach, amb 40 anys de trajectòria, i Friesland Mentor Programma, treballen amb els mateixos estàndards de qualitat i eines metodològiques que les que es fan servir al projecte Referents.

També que la mentoria és una metodologia transversal per intervenir amb les persones vulnerables i per fer front a les desigualtats socials, siguin les que siguin.

Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: