Vés al contingut

1a TROBADA EUROPEA DE MENTORIA SOCIAL

14/11/2014

El passat 8 de novembre vam celebrar al Palau Macaya la 1a Trobada Europea de Mentoria Social. Voluntaris i voluntàries d’arreu, i tècnics responsables de projectes de mentoria vam compartir una estona per treballar sobre els propis projectes que estem desenvolupant. Més de 180 participants no només de Catalunya i Espanya, sinó també vinguts de països com França, Suècia, Holanda, Anglaterra, Rússia i Hongria.

Enguany Barcelona celebra la Capitalitat Europea del Voluntariat, i aquest és un model de voluntariat que volíem donar a conèixer en el marc d’aquesta Capitalitat. I hem assolit el repte, donant a conèixer 25 projectes de mentoria!

Durant la jornada, vam poder comptar amb una excel·lent ponència de la Begoña Roman, conèixer de prop diferents experiències de mentoria a nivell europeu, i formar-nos en habilitats i eines per fer més efectius els nostres projectes. Una jornada molt intensa i satisfactòria!

Des del bloc volem agrair especialment a totes les institucions que ens han donat suport per fer possible aquesta trobada; La Fundació Bancària La Caixa, l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya. Gràcies també a professionals, voluntaris i voluntàries que heu volgut compartir la vostra expertesa i les vostres inquietuds en aquesta jornada!

Si voleu, poder seguir l’activitat de la Coordinadora a: www.mentoriasocial.org i a twitter i Facebook.

Aquí teniu un recull d’imatges de la jornada!

No comments yet

Deixa un comentari