Skip to content

“Hem compartit moltes hores plegats”, una experiència solidària del Projecte Referents

17/07/2014

L’Alba i l’Ibrahim han participat junts de la Transpirinaica Social i Solidària 2014. Han estat dos dies caminant pel Pirineu, conjuntament amb tot el grup de joves que aquest any han assumit el repte de fer la travessa de 800 kilòmetres que separan Cabo Higuer del Cap de Creus. Aquest és un projecte de la Fundació Formació i Treball que té per objectiu afavorir la inclusió social i l’autonomia dels joves.

Fa gairebé 3 mesos que l’Alba i l’Ibrahim es van conèixer, a través del projecte Referents. Durant aquest temps han anat fent diferents activitats que els han permès teixir la seva relació. Participar de la caminada ha estat per ells una bona experiència, impulsada per l’Alba- la referent- per aprendre junts valors com l’esforç, la constància i el compromís, descobrir la muntanya i conviure amb joves i persones adultes de realitats molt diverses.

Com diu l’Alba: “hem compartit moltes hores plegats i ens hem pogut conèixer en un ambient diferent al habitual: ell ha pogut veure com em relaciono amb els meus amics i jo com ho fa ell amb altres nois.

#volsserreferent? Obrim nou grup al setembre! Posa’t en contacte amb nosaltres: info@puntdereferencia.org o bé al 93-3297428

Pots conèixer més experiències a www.elmeureferent.org

Alba i Ibrahim

Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: