Skip to content

Jove, vols continuar la teva formació? Nova sessió de l’Ocupa’t

13/05/2014

En breu començaran les preinscripcions a les escoles d’adults i cicles formatius pel curs següent, 2014-2015. Molts dels joves de Punt de Referència tenen inquietud per millorar la seva formació: un dels pilars importants per l’emancipació i l’ocupabilitat.

Per això, aquest passat dijous 8 de maig vam fer una sessió d’orientació sobre itineraris formatius a càrrec de Maria Pascual, voluntària de l’entitat i tècnica del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Aquesta sessió tenia per objectiu orientar als joves en la seva formació per millorar els seus coneixements, habilitats i competències de cara a l’ocupabilitat. Aquesta xerrada s’emmarca dins el projecte Ocupa’t, que es realitza amb el suport de la Fundació Caixa d’Enginyers.

La Maria Pascual ens va explicar els diferents itineraris formatius que podem seguir en el nostre sistema escolar. I també, va tutoritzar i motivar a cadascun dels joves per trobar la formació adequada al seves necessitats i objectius de futur. Un recurs molt útil que ens va ensenyar va ser el web Estudiar a Catalunya, el podeu consultar si teniu dubtes sobre quina formació seguir.

Gràcies Maria Pascual per fer possible la xerrada i l’orientació personalitzada!

 

xerrada maria pascual

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: