Skip to content

NUTREXPA obra les portes als joves de Punt de Referència

02/12/2013

Una bona oportunitat per apropoar el món laboral als joves…

i és que aquest és un dels nostres objectius! Tenir un bon coneixement del món laboral i poder comptar amb una bona xarxa de suport informal són dues qüestions claus a l’hora de buscar feina. Per això a Punt ens ho hem marcat com una de les prioritats de les nostres actuacions per aquest 2013. Volem apropar el món laboral als joves, i una de les activitats és fer visites a empreses i serveis, per tal que els joves de l’entitat puguin conèixer “in situ” una empresa, una manera de treballar i un contacte directe amb treballadors en actiu.

Avui els joves visiten la fàbrica Nutrexpa, gràcies a les gestions de Quelcommes, una associació d’empresaris joves directius que està col.laborant amb l’entitat. Aquest cop hem d’agrair especialment la implicació del Sergi Mora, el Xavi Roma i la Rosa Yabar, que han estat darrere per fer possible aquesta visita!

Les visites, juntament amb les càpsules formatives, espais de pràctiques i el pla de treball individualitzat per a cada jove que fa la tècnica del programa, formen part de les activitats de l’Ocupa’t, un projecte de l’entitat que compta amb el suport de la Caixa d’Enginyers, i que vol enfortir les capacitats laborals dels joves per tal que puguin aportar valor afegit al seu CV a l’hora de buscar una feina. Són temps difícils pels joves de Punt, i cal reforçar-los al màxim. Però sols no podem fer-ho i ens cal la complicitat de treballadors, empresaris i experts en la matèria.

Per això…moltes gràcies per obrir-nos les portes!

foto (3)

 

 

Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: