Skip to content

Visita a Fira de Barcelona – Recinte Gran Via

05/11/2013

El passat dimecres dia trenta d’octubre, els joves de Punt de Referència van fer una visita al Recinte Firal Gran Via, en el marc de les activitats de l’Ocupa’t (que compta amb el suport de la Fundació Caixa d’Enginyers). De la mà d’en Jordi Estruga, director logístic de Fira de Barcelona, els joves van poder conèixer una de les institucions firals referents a Europa per la seva activitat, recintes, experiència i lideratge. Una plataforma de negoci amb projecció internacional i un motor econòmic que aporta a l’economia de Barcelona i el seu entorn més de 2.500 milions d’euros.

El director logístic va saber captar l’interès dels joves amb una explicació amena i molt complerta, i una visita guiada per tot el recinte. La visita va generar força preguntes entre els joves que el director va anar resolent, creant entre tots un espai d’aprenentatge molt enriquidor.

Des del bloc de Punt de Referència volem agrair a en Jordi Estruga el seu temps i la seva entrega amb els joves i a la Sandra Miravet, col·laboradora habitual de l’Ocupa’t, la seva dedicació per fer possible aquesta visita.

Si voleu tenir més informació sobre Fira de Barcelona, us convidem a seguir el link: http://www.firabarcelona.com/ca/who-we-areFira de Barcelona 030

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: