Skip to content

Punt de Referència, una de les cinc entitats catalanes que encapçalen el rànquing de bones pràctiques del projecte VERSO i se situen entre les deu primeres a Europa.

10/10/2013

El projecte Referents ha estat escollit com a bona pràctica perquè a través de la relació de mentoria millorem la capacitació dels joves extutelats per la incorporació al món laboral.

Els referents faciliten als joves l’aprenentatge de les competències transversals necessàries per millorar la seva ocupabilitat, els donen consell, orientació i l’acompanyament emocional que necessiten per tal que l’itinerari d’emancipació sigui satisfactori.

Els referents, al seu temps, aprenen a gestionar situacions noves, a superar reptes i dificultats diferents de les que es troben al seu dia a dia. En conjunt, joves i voluntaris milloren les seves competències i enriqueixen la seva pròpia trajectòria professional. Els resultats ens avalen, més del 80% dels joves que participen al projecte milloren el seu capital acadèmic, cultural, competencial i emocional.

Enhorabona a tots els voluntaris, voluntàries i joves que heu participat al projecte Referents, aquest reconeixement és per vosaltres!

 Un projecte de recerca i desenvolupament europeu:

VERSO (Volunteers for European Employment) té per objectiu explicar de quina manera el voluntariat pot ajudar les autoritats europees (estatals, regionals o locals) a combatre l’atur i millorar la qualitat de vida de milions d’europeus que es troben en aquesta situació.

El VERSO ha seleccionat també les entitats ARED (la més ben valorada entre les catalanes), la Fundació VAE, la Fundació Èxit i al Casal dels Infants. Enhorabona!

Aquí podeu trobar el link al vídeo que explica el projecte, amb testimonis de les 5 entitats:

Les veus del verso

Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: