Skip to content

Trobada anual de Punt: continuem fent equip!

01/07/2013

TrobadaAnual_2013Al voltant de 100 persones entre joves, voluntaris i socis han fet possible un any més que la Trobada Anual de Punt sigui un dels moments més entranyables de l’entitat. La trobada és un espai per dialogar, per compartir, per aprendre, per escoltar, per donar, … per ser conscients que som molts els que estem compromesos amb els joves i en la lluita per una societat més justa i amb més oportunitats per a tothom.

Enguany la trobada ha tingut un format diferent; Punt de Referència no és aliè al context social, econòmic i polític que estem vivim i que ens empeny, no només a fer canvis en els nostres programes per adaptar-los millor a les necessitats actuals dels nostres joves, sinó també en la nostra manera de finançar-nos i ser sostenibles econòmica i socialment.

TrobadaAnual_2013_2Per aquest motiu, des de l’equip de Punt vam voler compartir amb tots vosaltres el moment en que estem i com ens agradaria treballar en un futur. Volíem sentir les vostres veus, les vostres opinions i idees i per això vam crear 4 grups de treball, que durant mitja hora van debatre sobre les següents temàtiques: Fem xarxa, Noves fórmules de finançament, Jove, i tu com ho veus? I 10 punts febles dels joves i 10 punts de millora.

Idees, propostes i reflexions que van deixar palès les ganes de col•laborar de tots els voluntaris i socis, d’implicar-se més del que ja ho fan, aportant la seva expertesa, contactes, xarxa i difonent encara més el projecte de Punt amb la seva xarxa social.

Tot aquest esforç no haurà estat en va i es traduirà ben aviat en accions del nostre dia a dia de les que ben segur tindreu notícies.

L’equip de professionals de Punt de Referència

Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: