Skip to content

Cosa de dos, cosa de tots: Primera Jornada de Mentoria Social

20/06/2013

La primera Jornada de Mentoria Social és un acte impulsat i organitzat per la Coordinadora Mentoria per la Inclusió, amb la col·laboració de l’Obra Social “la Caixa” i l’Associació Punt de Referència, en el marc del projecte “Mira’m. La realitat desconeguda dels joves extutelats”

David DuBois, expert internacional en programes de mentoria per a joves, reflexionarà en la ponència inaugural sobre les claus per desenvolupar i avaluar programes de mentoria efectiva per a infants i joves. 

Avui dijous dia 20 de juny, al Palau Macaya, tindrà lloc aquesta primera jornada on es vol posar de relleu i avaluar els beneficis que els programes de mentoria representen per al conjunt de la societat, així com analitzar el seu impacte social i afavorir-ne el seu ús perquè s’estengui a molts més infants i joves en risc d’exclusió social. En aquesta línia es presentaran i es faran públics els resultats de lestudi d’avaluació dels programes de mentoria dirigit per Jordi Feu, sociòleg i director del Gabinet de Mentoria Social de la Universitat de Girona i director del Projecte Rossinyol-Girona.

La Jornada compta amb la participació de referents internacionals en temes de mentoria com són David Du Bois professor de Salut Comunitària de la Universitat d’Illinois i editor del “Handbook of Youth Mentoring”, Amos Carmeli, director Perach Program d’Israel i Mette Österberg, directora de KVINFO Mentor Network del Programa “My Own Way” de Dinamarca.

Consulteu aquí el Programa i vídeo sobre la Jornada.

 

Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: