Skip to content

Dues iniciatives catalanes formaran part del catàleg de bones pràctiques del projecte “Voluntaris per a l’ocupació europea”

11/12/2012

Punt de Referència va ser una de les 5 entitats seleccionades pel Departament de Benestar Social i Família.

Les iniciatives Obrint la porta a la rehabilitació i Fem possible la integració formaran part del catàleg de bones pràctiques que s’editarà en el marc del projecte paneuropeu de recerca i desenvolupament VERSO (Voluntaris per a l’ocupació europea). El Departament de Benestar Social i Família va presentar 5 iniciatives d’entitats catalanes, 2 de les quals han estat seleccionades entre els 30 projectes dels països que participen en aquest projecte.

Abanda dels seleccionats, el Departament de Benestar Social i Família també va presentar bones pràctiques de la Fundació Èxit, el Casal dels Infants i l’entitat Punt de Referència.

Malgrat que les 5 propostes catalanes han obtingut puntuacions que les situen entre els 16 projectes més ben valorats, el comitè directiu de VERSO ha decidit aplicar un factor corrector geogràfic a les puntuacions objectives, per tal que tots els països participants comptin amb algunes de les seves pràctiques entre les seleccionades. Així doncs, finalment només 2 de les pràctiques catalanes s’inclouran al Catàleg de Bones Pràctiques, però des del Departament de Benestar Social i Família es vol felicitar i fer un reconeixement als 5 projectes catalans per la seva qualitat, que es fa palesa en les bones puntuacions obtingudes.
Llegiu tota la notícia en aquest enllaç.
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: