Skip to content

Guanyem el Teaming dels treballadors de la Corporació de Mitjans Audiovisuals de Catalunya

19/06/2012

El Teaming suposa un reconeixement i un ajut en metàl·lic, que es percebrà d’aquí a un any.

Un representant dels treballadors adherits al Teaming i els directors de Televisió de Catalunya i Catalunya Ràdio.

Prop de 600 treballadors i treballadores de la Corporació  Catalana de Mitjans Audiovisuals  -CCMA- constitueixen un grup de Teaming a través del qual cada any donen suport a un projecte de caire social unint els seus esforços en forma de microdonacions. D’aquesta manera, cada treballador dóna 1 Euro de la seva nòmina mensual i així, entre tots ells, al cap d’un any aconsegueixen reunir una quantitat destacable de diners que destinen al projecte que prèviament han decidit a través d’una votació. La iniciativa és dels treballadors i la Corporació la recolza facilitant la gestió de les microdonacions i la comunicació interna amb tota la plantilla de personal.

Enguany s’hi van presentar prop de 10 projectes i Punt de Referència ha estat l’entitat escollida, amb els seus programes Referents i Acull. Aquest és un reconeixement important de la nostra tasca i una gran oportunitat per donar-nos a conèixer entre la plantilla de la Corporació, amb més de 2.500 treballadors, i a tota la societat, ja que esperem que aquest Teaming tan especial ens obri les portes a la participació en algun dels programes de les emissores de ràdio i televisió públiques de Catalunya.

L’acte de lliurament va comptar amb la presència dels directors de Televisió de Catalunya, el Sr. Eugeni Sallent i de Catalunya Ràdio, el Sr. Fèlix Riera. Ambdós van destacar el valor de la iniciativa dels treballadors i aquest darrer va aprofitar l’acte per anunciar la seva adhesió personal.

Juanjo Ortega durant la presentació dels programes de Punt de Referència, i Xavier Bonet, treballador de la Corporació i impulsor de la candidatura.

Durant l’acte es va ver lliurament del xec simbòlic amb els diners recollits durant el darrer any a l’entitat Obrir-se al Món, dedicada a proporcionar una atenció i un tractament integrals a les persones amb autisme i altres Trastorns Generalitzats del Desenvolupament durant tot el cicle vital, promovent la seva inclusió social a la comunitat , així com proporcionant orientació i suport a les seves famílies.

Tot seguit, es va donar a conéixer Punt de Referència com la nova entitat beneficiària del Teaming durant els propers dotze mesos. Juanjo Ortega, com a President i en representació de l’entitat, va agrair aquest suport als treballadors i al propi Consorci. Tot seguit va explicar la tasca que desenvolupem.

Confiem que d’aquesta notícia se’n derivin d’altres de positives i que inspiri a altres organitzacions i empreses a apuntar-se al Teaming amb Punt de Referència.

Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: