Skip to content

Market Place, un punt de partida en el nou repte del finançament de Punt de Referència

24/11/2011

El conseller Cleries amb la directora de Punt de Referència.

El passat 11 de novembre Punt de Referència va participar en el Market Place, una iniciativa de la Federació Catalana de Voluntariat Social que tenia l’objectiu d’establir un punt de trobada entre les entitats socials i el món empresarial per tal que trobessin oportunitats per compartir projectes. El Market Place és una excel·lent idea i la participació de les entitats que hi van aportar els seus projectes no va decebre. En canvi, encara caldrà fer un llarg camí perquè les empreses hi apostin decididament i augmentin la seva presència, que va ser molt limitada.

Per a Punt de Referència l’experiència va ser enriquidora. Gràcies a un espai cedit pel projecte “5 caves 5 projectes solidaris”, va disposar d’un espai propi on vam explicar què som i què fem. D’entre els bons contactes que vam fer, destaquem la visita del Conseller de Benestar Social i Família, Josep Lluís Cleries, que es va mostrar molt receptiu a rebre’ns en un futur proper, per tal que li expliquem més detalladament l’abast de la nostra actuació.

Confiem que tota aquesta feina doni fruits. Ens trobem en un moment molt delicat en el finançament de la nostra entitat, que d’una banda ens exigeix un increment en la dotació per tal de poder augmentar l’abast dels nostres programes, beneficiant a un major nombre de joves extutelats, i de l’altra, que pateix retallades en les donacions i subvencions rebudes. Actualment a Punt de Referència hi estem actuant en diverses línies de treball: augmentar el nombre de socis i les seves aportacions en forma de quotes, consolidar els donants actuals, tan públics com privats i trobar nous mecenes, especialment en el sector privat. En totes aquestes tasques buscarem la implicació de voluntaris i socis de l’associació, que sempre ens han demostrat la seva capacitat de participació.

Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: