Skip to content

La formació de les persones voluntàries

28/10/2011

Vols conèixer de quina manera es plantegen les entitats la formació de les persones que col·laboren amb elles i quins beneficis té per totes dues parts?

Marina Aguilar i Mañas. Fundació Pere Tarrés.

Aprofitant el II Congres Europeu del Voluntariat, hem contactat amb cinc entitats que són referents en temes de voluntariat dins del seu àmbit d’actuació perquè ens expliquin la seva experiència.

Aquestes són l’Associació AFANOC Tarragona (Premi Voluntariat 1998), l’Associació CEDRE per a la Promoció Social (membre de la Taula de Participació Social), l’Associació de Naturalistes de Girona. l’Associació Punt de Referència (Premi Voluntariat 2007 i inclosa en el llibre de Bones Pràctiques en actuacions cíviques, comunitàries i de voluntariat que la Generalitat de Catalunya va publicar a l’any 2010 per la metodologia aplicada al voluntariat) i la Fundació Autònoma Solidària.

A continuació destaquem algunes de les idees recollides en aquestes breus entrevistes. Es tracta d’elements que poden resultar-nos de gran utilitat a l’hora de reflexionar sobre com concebin i plantegem la formació de les persones voluntàries la nostra entitat, un dret recollit a la Carta del Voluntariat de Catalunya.

Cliqueu aquí per seguir llegint tot l’article.

Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: