Skip to content

Nova proposta d’actuació compartida amb el Casal dels Infants

17/06/2011

La complexitat de les dificultats dels joves extutelats ens convida a les entitats d’acció social a sumar esforços, per a millorar l’eficiència de la resposta a les diferents necessitats que ens plantegen dia a dia els joves als qui atenem. El fet de compartir el coneixement i la praxi professional és també un signe de transparència i de qualitat professional, i en aquest sentit, els beneficis de l’aliança no recauen únicament sobre els joves sinó també en el propi equip.

En aquesta ocasió, les dues entitats volem compartir accions concretes que duem a terme al Programa Referents i al Servei de Transició a l’Autonomia, per millorar les competències personals dels joves i les seves habilitats socials, perquè estem convençuts que aquest aprenentatge els serà clau per aconseguir una emancipació amb garanties.

Però volem anar més enllà, aquest és només un primer nivell de col•laboració, perquè estem interessats en generar un itinerari compartit i que aquest pugui revertir en el conjunt de l’acció social, com a una proposta metodològica eficaç i estesa.

Des de Punt de Referència ja tenim una experiència molt positiva d’aliança amb la Fundació Servei Solidari, amb la gestió de tres pisos d’autonomia, el Programa DOMUS. Aquestes petites aliances ens enriqueixen i ens permeten donar una resposta més ajustada a les necessitats dels joves, garantint que ells es mantenen al capdavant del seu propi procés.

Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: