Skip to content

El projecte Rossinyol

08/05/2011

Girona, 5 de maig 2011

La Universitat de Girona ha posat en marxa el Projecte Rossinyol, incorporant-se al grup europeu Nothingale, d’acompanyament a infants de primària i secundària que es troben en una situació de vulnerabilitat social. Joves estudiants universitaris fan de mentors d’aquests infants durant un curs escolar, amb la supervisió dels tècnics del projecte.

El grup europeu de Nothingale va organitzar una jornada a la Universitat per treballar sobre el concepte d’effective mentoring i dues persones de l’equip de Punt de Referència vam assistir a aquesta jornada. Va ser molt interessant conèixer experiències dels Estats Units, de Suècia, d’Israel entre d’altres, que comptem amb una llarga trajectòria en matèria de mentoratge. Aquests espais de reflexió ens permeten revisar els nostres propis programes i ratificar la nostra manera de treballar.

Vam poder aportar la nostra experiència en un dels tres workshops que es van organitzar, però sobretot vam poder aprofundir en el concepte d’acompanyament i ampliar una mica més la nostra xarxa de contactes amb altres entitats.

Gràcies a l’Òscar i al Jordi de la Universitat per convidar-nos en aquest seminari!

Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: