Skip to content

RAVAL(S): el festival de cultura que convida a compartir la pluralitat i vitalitat del Raval

12/11/2010

El 12 i 13 de novembre la Fundació Tot Raval organitza la vuitena edició del festival, que convida a descobrir les diferents facetes culturals del barri. Diversos espais acolliran un extens programa d’activitats organitzades per diferents entitats i institucions: actuacions de tots els estils, espectacles de carrer, itineraris, tallers infantils i per adults i visites a institucions culturals, entre moltes altres. Raval(s) vol mostrar la vitalitat del Raval, enfortir el teixit associatiu i la convivència tot generant vincles entre les entitats, compartint recursos i creant accions comunes amb la participació del veïnat.

En aquesta edició, gairebé 100 entitats del Raval s’hi han implicat per oferir un ampli ventall d’activitats per a totes les edats i tots els gustos. Aquest any, a més, amb motiu de la celebració del desè aniversari de la Rambla del Raval, es realitzaran activitats per a petits, joves i grans en aquest espai.

Entre les activitats del festival trobem, per exemple, un Collage Musical en el que participaran músics de diverses procedències, cant coral a càrrec de les corals del barri, les actuacions de la Raval’s Band i la Marxing Band, concert de música moderna i de Jazz, el Festival de hip-hop fusió Aka Raval and Show Bizness, la projecció de curtmetratges realitzats per entitats del barri, performances artístiques al carrer, exhibició de capoeira, espectacles de clown, exposicions… Cal destacar també la Fira de comerç, que per primer any se celebra durant el festival i que permetrà conèixer la diversitat comercial del barri amb paradetes a diversos emplaçaments del Raval. Una altra de les propostes per aquest any és la del Festival Lilliput, que ofereix un recorregut per alguns dels quioscs d’escala del barri, que acolliran diverses d’exposicions i espectacles. I els més petits podran participar, entre d’altres activitats programades, en els tallers infantils que se celebraran el dissabte al matí la Rambla del Raval.

Cliqueu aquí per consultar el programa.

Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: