Skip to content

Punt de Referència, una de les entitats escollides com a exemple de Bones Pràctiques en actuacions cíviques, comunitàries i de voluntariat

04/10/2010

Els passats 1 i 2 d’octubre, en el marc de les Jornades de Voluntariat organitzades pel Departament de Governació i Administracions Públiques de la Generalitat de Catalunya, es va presentar el llibre “Bones pràctiques en actuacions cíviques, comunitàries i de voluntariat” realitzat per l’Observatori del Tercer Sector i editat pel Departament de Governació.

Aquesta publicació pretén recollir experiències d’èxit de diverses entitats i té l’objectiu de transmetre coneixements útils i necessaris que millorin els resultats del treball en els camps de l’associacionisme i del voluntariat.

Punt de Referència ha estat una de les entitats escollides com a exemple de bones pràctiques en l’eix de les persones, un dels tres eixos que estableix el Pla nacional de l’associacionisme i el voluntariat.

En total, la publicació recull 29 experiències d’entitats no lucratives catalanes.

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs va inaugurar les Jornades de Voluntariat realitzades a la Casa del Mar de Barcelona. A l’acte el van acompanyar el director general d’Acció Comunitària, Xavier Garriga, i el subdirector general de Cooperació Social i Voluntariat, Ramon Vílchez.

El programa de les Jornades, a les que hi va assistir la Dèbora Magre, tècnica de gestió de l’entitat, va incloure a més de la presentació del llibre, uns tallers sobre l’Agència Catalana del Voluntariat que han tingut la finalitat de consensuar un document que assenti les bases d’aquest organisme i també les presentacions de la Comissió de treball pel II Congrés Europeu del Voluntariat i del Consell de l’Associacionisme i el Voluntariat de Catalunya.

Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: