Vés al contingut

Tercera edició de Les Nits del Ramadà

31/08/2010
tags:

Us proposem una activitat per als primers dies de setembre, que us ajudarà a contrarestar el reencontre amb la rutina laboral.

L’Institut Europeu de la Mediterrània (IEMED) organitza una nova edició de les «Nits del Ramadà», una celebració oberta a tothom que vol posar en relleu l’esperit de trobada espiritual i festiva del ramadà.

El ramadà és un mes de dejuni, des de la sortida del sol fins a la posta, i marca un dels moments més importants de l’any per als musulmans. En tots els països que professen l’islam és un període de dejuni que convida a la introspecció, al recolliment i a la reflexió, però també és, un cop arriba la nit, un motiu de celebració, i de festa amb la família i els amics, en què predomina la generositat i l’esperit de compartir.

Les «Nits de Ramadà» presenten enguany a L’Auditori de Barcelona un concert d’homenatge a l’artista més coneguda i respectada del món àrab, Oum Kalsoum. Aquesta cantant lírica, que va adquirir una notorietat internacional insospitada per a una artista egípcia als anys 50 i 60, és encara a dia d’avui tota una icona pel món àrab.

A banda d’aquest concert, el programa de «Nits de Ramadà» inclou diverses activitats a partir del 5 de setembre. Des de tallers infantils i un iftar popular a la Rambla del Raval, fins a la projecció d’un documental sobre la vida d’aquesta artista a la seu de l’IEMed, que comptarà també amb la conferència d’un expert sobre música àrab.

Consulteu aquí el programa.

Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: