Skip to content

Oriol Amorós, Secretari d’Immigració, visita Punt de Referència

05/05/2010

Ahir a Punt de Referència vam rebre la visita d’Oriol Amorós, Secretari d’Immigració de la Generalitat de Catalunya, i d’Orland Cardona, cap de Relacions Institucionals del mateix departament. La trobada va servir per explicar els nostres programes i la seva incidència sobre els joves extutelats immigrants.

El departament d’Immigració és una de les administracions que donen suport a Punt de Referència via subvencions. Al final de la reunió, a la qual van assistir la directora, Marta Bàrbara, i el president, Juanjo Ortega, es va posar sobre la taula la necessitat de passar del sistema de subvencions al de convenis, com ja s’ha fet amb altres departaments de la Generalitat. Aquest fet aportaria una major estabilitat a l’entitat. 

S’aconsegueixi o no, valorem molt positivament la reunió i agraïm al Secretari d’Immigració la seva tasca d’apropar-se a les entitats. Ens quedem amb les seves paraules de valoració de la trobada: “una visita molt interessant a una entitat que tothom hauria de conèixer, l’Associació Punt de Referència, per la bona feina que fan d’acompanyament als joves extutelats.”

Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: