Vés al contingut

No busquem herois; busquem referents!

22/04/2010

El programa Referents, el més veterà de l’entitat, necessita nous voluntaris.

Per ser voluntari a Punt de Referència no cal ser un heroi. Només cal voler-ho.

El proper mes de maig obrirem un nou grup de Referents. El període de formació dels nous voluntaris serà entre maig i juny, amb la idea de començar les relacions durant el mes de setembre.

Si no has fet mai de Referent, aquest és el teu moment!

Si ja ho has fet, parla de la teva experiencia a les teves amistats i proposa’ls que contactin amb nosaltres!!

Des del Bloc convidem als que ja heu estat Referents o joves que hi heu participat a explicar la vostra experiencia!

Busquem dones i homes entre 26 i 60 anys, amb empatia i ganes de fer de referent adult d’un noi o una noia que està en plè procés de creixement.

One Comment leave one →
  1. Ferran permalink
    03/05/2010 18:05

    Bones, soc en Ferran, voluntari del Programa Referents des d’octubre 2009.

    Tenia ganes d’escriure 4 línies per fer partíceps i animar a amics/amigues, família i a tothom en general a fer-se referent, per a que pogueu experimentar el que jo: iniciar una amistat a partir de 0.

    Al principi tenia certa recança i dubtes però sens dubte ha estat un gran enriquiment personal: saber que pots donar un cop de mà a un noi/a fins arribar a crear una amistat que saps que durarà. Sense voler es crea un llaç amb una estructura molt sòlida, a partir de la qual es comparteixen moments, bons i dolents, però saps que al menys, aquella noia/a el pot compartir, i tu també.

    En fí, per a mí està essent i serà una bona experiència i una nova vía, que desconeixia, per poder donar un cop de mà a algú que potser ho pot necessitar.

    Aquest programa “Referents” és sens una molt bona idea, pràctica i amb una recepta molt i molt barata: l’abraçada o l’estrenyiment de mans inicial, orígen d’una bona amistat.

    Ànims i apunteu-vos, que hi han nois i noies esperant i en canvi pocs voluntaris referents, així que espero fer-vos acabar de decidir.

    Salutacions!
    Ferran

Deixa un comentari