Skip to content

Menys oferta de batxillerat, menys possibilitats de futur

22/04/2010

El curs que ve l’oferta de Batxillerat nocturn a Barcelona passarà de 5 a 3 línies. La manca d’alumnes és la justificació d’aquesta mesura.

Fa uns dies, entitats, instituts de batxillerat, professorat, estudiants, pares i mares d’alumnes i d’altres persones es van mobilitzar per protestar pel tancament de línies de batxillerat en 13 instituts de Barcelona. Dues d’aquestes línies són de batxillerat nocturn, fet que suposa que la ciutat es quedi amb tan sols 3 línies de batxillerat en aquesta franja horària.

Des de l’entitat valorem molt negativament aquesta mesura, en uns temps com els actuals en els que, davant la competència aferrissada en el món del treball, són molts els joves que es plantegen alternar feina i estudis, tenint en l’oferta nocturna dels centres com a única possibilitat per fer-ho possible.

Són molts els joves, alguns d’ells a Punt de Referència, que volen millorar la seva formació per a preparar-se per a un món laboral que exigeix professionals ben preparats.Lamentablement, el curs vinent, aquests alumnes hauran de fer un esforç encara més gran per tal d’aconseguir el repte de combinar estudis i feina. Esperem que aquesta mesura no els desanimi i continuïn lluitant per a superar-se. 

Vegeu la notícia apareguda a TV3 clicant aquí.

Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: