Skip to content

Jornada de reflexió a Punt de Referència

31/03/2010

El passat dissabte 27 de març l’equip de treballadores i la junta de Punt de Referència teníem una cita: dedicar una matinal a l’anàlisi de la situació actual de l’entitat i els seus programes per definir la ruta estratègica de futur.

L’Alberg INOUT, al cor de Collserola, va ser el lloc que ens va acollir i que, amb el seu entorn inmillorable, va facilitar la la fluïdesa de moltes idees.

Aquesta sessió ens ha permès parar per un moment, i repensar l’enfoc de les nostres intervencions cap als joves, cap als voluntaris i cap a la societat en general. Hem pogut reconèixer les nostres debilitats i destacar el nostre potencial, i amb tot, decidir quin itinerari de present i de futur ens cal recórrer.

Per tots i totes ha suposat un esforç dedicar aquestes hores del dissabte a l’entitat, i per això des del bloc volem agrair molt sincerament la participació i la implicació de cada treballadora i de cada un dels membres de la junta en aquesta sessió, i en el conjunt de l’entitat. En la propera Assemblea, que ben aviat convocarem, us farem cinc cèntims dels resultats d’aquesta jornada.

Bones vacances de Setmana Santa, ben merescudes!

Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: